Verwarming

Verwarmings- en condensatieketels

Is uw huidige CV ketel aan vervanging toe? Of heeft uw verwarming een onderhoudsbeurt of reparatie nodig? Onze installateurs kunnen uw CV ketel een periodieke onderhoudsbeurt te geven, een vakkundige reparatie uitvoeren of de installatie van een nieuwe ketel verrichten.  Technics Heireman biedt u de beste ketel aan qua prijs/kwaliteit met alle nodige behoeftes voor uw woonsituatie.

Radiatoren en convectors

Voor de verwarmingsverbruikers hebben we ook een uitgebreid gamma aan radiators en convectoren. Deze worden berekend door ons voor het perfecte vermogen te brengen. Zowel standaard radiators, sierradiators, convectors en handdoekdrogers zijn ook bij ons te verkrijgen.

ClimaBox

ClimaBox zorgt voor de ideale temperatuur. Moeiteloos combineert ClimaBox verwarmen, koelen en ventileren. Dit modulaire systeem is bijna onzichtbaar en wordt in de vloer ingebouwd. Dit toestel zorgt voor een heerlijk aangenaam, gelijkmatig klimaat in alle ruimtes. In de zomer kan u op de ClimaBox rekenen voor perfecte ventilatie en koeling. In de winter verwarmt ze optimaal alle woon- en werkruimtes, ecologisch en zuinig. Zo voelt u zich steeds omgeven door een ultiem comfort. Maar er is meer dit toestel zorgt ook voor indirecte, sfeervolle verlichting. Zo is hij uiterst geschikt voor gezellige belichtingseffecten.

Vloerverwarming

Steeds meer bouwers kiezen vloerverwarming als verwarmingssysteem omdat dit de meest comfortabele verwarming is. Vooral die- genen die vloerverwarming hebben zouden nooit nog een andere verwarming willen! De warmte die bij vloerverwarming vrijkomt is stralingswarmte, een warmte die door de meeste mensen als zeer behaaglijk wordt ervaren.

Omdat minder hoge keteltemperaturen nodig zijn dan bij klassieke verwarmingssystemen, is het een energiezuinige verwarmingsmethode. Bovendien krijgt U met vloerverwarming hetzelfde behaaglijkheidsgevoel als bij traditionele verwarming met een temperatuur die lager ligt, wat zich vertaalt in lagere stookkosten.

Voordelen :

  • Zuinig in gebruik
  • Esthetisch
  • Comfortabel
  • Minder stofcirculatie
  • Werkt ook met alternatieve energiebronnen
  • Geschikt voor alle vloerbekledingen (ook laminaat en parket)

Voor meer info kan u steeds bij ons terecht voor een passende offerte!

Heb je vragen?