Sanitair

Installatie en kraanwerk

Bent u toe aan een nieuwe sanitair installatie, of zijn gewoon de oude leidingen versleten. Heeft u altijd last van de druppende kraan. Geen probleem. Wij zorgen voor een complete nieuwe installatie en herstellingen aan bestaande kraanwerken en leidingen. Ook voor alle kleine ontstoppingen of verbeteren van afloopbuizen kan u bij ons terecht.

Kortom Technics Heireman zorgt voor: Alle kraanwerk, toiletten, sanitaire installaties, vernieuwen en herstellen van bestaande installaties.

Badkamers

Technics Heireman vernieuwt geregeld badkamers van kop tot teen. Zowel sanitair, elektriciteit als de tegels worden volledig vernieuwd. Ook de nodige metsel- en bezettingswerken en eventueel een verlaagd plafond met ingebouwde spots nemen wij voor onze rekening.

We toveren uw oude badkamer binnen een strakke planning om tot een volledig vernieuwde badkamer. Met zelfs misschien meer com fort dan voorheen want de bestaande leidingen worden vervangen door nieuwe waardoor de druk van het water kan vermeerderd worden of verdere verstoppingen te voorkomen.

Heb je vragen?